Рак на белите дробове

1. Пиене на чай от корени от бял оман. Една супена лъжица надробени корени се заливат с 250 мл вряла вода, киснат 10 минути и се прецеждат. Пие се сутрин и вечер, 30 минути преди ядене по 125 мл.

2. Смесен билков чай. Смесват се равни количества от билките невен, бял равнец, коприва, синя тинтява, жълт кантарион, мента, пелин и ранилист. Нарязват се на ситно, смесват се добре. Две супени лъжици от сместа се заливат с 450 мл вряла вода и киснат в нея 5 минути. Прецежда се и се изпива на три пъти през деня, 30 минути преди ядене, по 150 мл, като всеки път в чашата се налива по една чаена лъжичка спиртен извлек от билката тлъстига и се капват по 10 капки спиртен извлек от змийско мляко.

3. Пиене на настойка от чага (брезова гъба). Гъбата се измива и се накисва в гореща вода за 4-5 часа. След това се надробява с нож или с ренде и се залива с топла вода около 50°С, като се използва и водата от накисването. Съотношението вода:гъба е 5:1. Кисне още две денонощия и се прецежда. Пият се по 3 водни чаши дневно.

4. Дъвчене на корени от аир, накиснати в студена вода от предния ден. 5. Отказ от пушене и употреба на алкохол по време на лечението. Забележка: Едно и също лечебно средство не е желателно да се използва по-дълго от един месец без прекъсване.


Коментари

Популярни публикации от този блог

ВЪВЕДЕНИЕ В НАРОДНАТА И ПРИРОДНАТА МЕДИЦИНА

Владимир Бошнаков МОЯТ ОПИТ В НАРОДНАТА И В ПРИРОДНАТА МЕДИЦИНА книга PDF

БЛАГОДАРНОСТ