Лъчеви поражения на организма - лечение

1. Два-три пъти на ден засегнатите места да се мажат с масло от живовляк или да се разтриват леко със спиртен извлек от живовляк. Когато има зелени листа от тази билка, болните места се налагат с чисти листа от широколист живовляк.

2. Три пъти дневно да се изяждат по една супена лъжица плодове от арония или да се изпива по една супена лъжица сок от арония.

3. Всеки ден да се изяжда по една кафейна чашка ядки от орехи.

4. Всеки ден да се консумира касис. Два-три пъти дневно болните места да се мажат с масло от хипофае (среща още под названията облепиха, ракитник, морски зърнастец, сибирски ананас).

5. Да се изпива три пъти дневно по една чаша зелен чай, който съдържа голямо количество катехини. Те са натурални полифеноли, които са ефективни в борбата с неутрализирането на свободните радикали.

6. Пречистване на лимфата и кръвта. Прави се смес от два литра вода от разтопен лед от хладилника, 900 мл портокалов сок и 200 мл лимонов сок.В продължение на три дни, сутрин на гладно се изпива една супена лъжица глауберова сол, разтворена в 100 мл вода, след което 10 пъти през деня, на всеки 30 минути се изпива по 100 мл от приготвения портокалово-лимонов сок, разреден с вода от разтопен лед. 


Коментари

Популярни публикации от този блог

ВЪВЕДЕНИЕ В НАРОДНАТА И ПРИРОДНАТА МЕДИЦИНА

Владимир Бошнаков МОЯТ ОПИТ В НАРОДНАТА И В ПРИРОДНАТА МЕДИЦИНА книга PDF

БЛАГОДАРНОСТ