Честотни генератори - Райф честоти

При този метод за терапия се използват електромагнитни вълни от електрически ток или с нисък ампераж, които преминават през тялото на болния.

Автор на метода е д-р Роял Реймънд Райф. Роден е през 1888 г. в Сан Диего, САЩ. Смятан е от мнозина за най-разностранния гений, живял някога.

През периода 1920-1933 г. конструира и усъвършенства първия в света много мощен светлинен микроскоп - изключително сложен уред, съставен от 5682 различни части и постигащ увеличение 60 000 пъти. С него той наблюдава репликационния цикъл на вирусите и жизнения цикъл на бактериите.

Установява честотите, с които трептят голяма част от болестотворните микроорганизми. Съставя списък The Consolidated Annotated Frequency List (CAFL) на патогените, който се допълва и редактира постоянно. Така д-р Райф дава на човечеството много евтина и бърза терапия за всички болести, наречена Райф терапия.

Генераторът на Райф се настройва на конкретната резонансна честота на патогенния микроорганизъм и генерира електромагнитни сигнали с определена форма, чрез които се въздейства на този патоген. Това може да бъде вирус, бактерия, гъбичка или хелминт, причинител на болестта. Честотите са лечебни за човека, но пагубни за микроорганизмите. Това означава, че не се въздейства върху другите клетки, а само върху определения патоген. Интересен факт е, че до втората минута действието върху патогена е благоприятно, но след това той влиза в резонанс е вълните.

Терапията се нарича биорезонансна, защото вълните влизат в резонанс е честотата на патогена и го унищожават. Това е наблюдавано под микроскоп и е различни други уреди, е които може да се види този процес.

В Интернет има филм за Райф, онагледяващ взривяването на вирусите, подложени на електрорезонанс. По такъв начин биорезонансната терапия се справя със заболяването без медикаменти и без оперативна намеса. Атакуват се директно причинителите на заболяването - инфекциозните агенти, а не симптомите, както е при лечението е медикаменти.

Първоначално д-р Райф е търсил начин за лечение на рак. Той се досеща, че както всяко материално тяло, така и раковите клетки имат честота, на която трептят. На базата на това той започва да прави собствените си открития. Възниква обаче логичният въпрос: как да разберем кои са инфекциозните агенти в нашето тяло, за да ги подложим на биорезонансната терапия е генератора на Райф?

Съществуват специални уреди за такава диагностика. При тях чрез електрорезонанс се откриват патогени в организма чрез честотното сканиране. Тези сканиращи апарат имат софтуерна програма, в която предварително е заложено да улавя наличието на патогени в отделните точки и да определя вида им. Достоверността на лабораторните микробиологични и паразитологични е до 48%, докато при биорезонансно сканиране е 85%. Фрапираща разлика! Добре е пациентът да има два вида изследвания - микробиологични и от биорезонансно сканиране.

Така е два метода се потвърждава наличието на патогените. След това е Райф генератора те се унищожават.


Наименование на български Наименование на латински Резонансна честота (кХц)

Шигела        зоней        (бактерия)        Shigella        sonnei        318        Шигела        флекснери        (бактерия) Shigellaflexneri 394

Коментари

Популярни публикации от този блог

ВЪВЕДЕНИЕ В НАРОДНАТА И ПРИРОДНАТА МЕДИЦИНА

Владимир Бошнаков МОЯТ ОПИТ В НАРОДНАТА И В ПРИРОДНАТА МЕДИЦИНА книга PDF

БЛАГОДАРНОСТ