Обилна менструация : Силна менструация

Общи препоръки и рецепти от народната медицина при обилна менструация :

1. Лежане с леко и свободно облекло, с повдигнато на възглавница седалище.

2. Билкова смес от равни части невен и бял равнец. Една супена лъжица от сместа се залива с 500 мл вряла вода, кисне в нея 5 минути, прецежда се и се охлажда, за да може да се пие. Налива се в термос и се изпива на три пъти, 30 минути преди всяко ядене.

3. След менструацията всяка сутрин и вечер се правят промивки на влагалището с воден извлек от бял имел. Три супени лъжици от билката се заливат с 500 мл вряла вода и киснат в нея 1 час. Прецежда се и се налива в дамски душ. Температурата на водата трябва да е близка до температурата на тялото.

4. Промивки на влагалището с билкови отвари от хвощ, зърнастец или живовляк. Една супена лъжица от една от посочените билки се залива с 500 мл вряла вода и кисне в нея 1 час. Прецежда се през плътен памучен плат и се налива в дамски душ. Температурата на водата трябва да е близка до тази на тялото. Билките се сменят на всеки 10 Дни.

5. Приемане вътрешно по 15 капки двойно дестилиран керосин (гориво за реактивни самолетни двигатели) два пъти дневно - сутрин и вечер. Керосинът се капе на бучка кафява захар и се смуче бавно. Лечението продължава два месеца с 10-дневно прекъсване между тях.




Коментари

Популярни публикации от този блог

ВЪВЕДЕНИЕ В НАРОДНАТА И ПРИРОДНАТА МЕДИЦИНА

Владимир Бошнаков МОЯТ ОПИТ В НАРОДНАТА И В ПРИРОДНАТА МЕДИЦИНА книга PDF

БЛАГОДАРНОСТ