Болест на Алцхаймер

Болестта на Алцхаймер е прогресивно дегенеративно заболяване на мозъка и е най-разпространената форма на  деменция. Най-често заболяването започва  в напреднала възраст.

Признаци за Болест на Алцхаймер:

Първите признаци са отслабване на паметта със загуба на спомени от скорошни събития и нарушения в ориентацията. По-късно се появяват нарушения и загуба на дълготрайната памет, постепенно влошаване на всички видове умствени дейности, раздразнителност и агресивност, затруднен говор, апатия и др.

Причини за Болест на Алцхаймер: 

Не са напълно изяснени, но според някои автори рискови фактори могат да бъдат атеросклероза, неправилно хранене, натрупване на токсин и в организма и на паразити в мозъка, свърхпроизводство на кортизол. Препоръки за предпазване:

1. Подлагайте на добра термична обработка месата, които ще консумирате.

2. Не използвайте алуминиеви предмети в бита.

3. Потърсете лекар, занимаващ се с хелатотерапия, който да прочисти организма ви от алуминий и от тежки метали.

4. Проверявайте съдържанието на подправките, които използвате в  готвенето.

5. Ограничете употребата на кока-кола, пепси-кола, безалкохолни напитки, съдържащи подсладители, стабилизатори, овкусители и други добавки с означение Е и няколко цифри след буквата, в това число и бутилирана вода, защото могат да съдържат ксилол и толуол. Някои напитки, на които са залепени етикети, че са здравословни, не правят изключение.

6. Правете си пресни плодови и зеленчукови сокове от ябълки, круши, трънки, глогинки, шипки и други диви и домашни плодове и зеленчуци, като ги изсипвате в керамичен съд, заливате ги с чиста студена вода, в два пъти по - голямо количество от плодовете. След 2 -3 денонощия ги  прецедете, налейте ги в стъклени буркани и ги оставете в хладилник. Плодовете и зеленчуците изхвърлете, защото водата е поела всичките им полезни вещества.

7. Пийте чешмяна вода, като я пречиствате с малък филтър с активен въглен, закрепен към крана или по друг начин.

8. Избягвайте храните, в които има плесени и особено ерготамин, тъй като оказват вредно въздействие върху организма.

9. Поддържайте добра хигиена на устната кухина.

10. Предотвратете        възможността        от        реинфектиране        чрез        недостатъчно термично обработено месо.

11. Почиствайте редовно дома си. 

Общи препоръки при Болест на Алцхаймер :

1. Поддържайте организма си чист. Доказано е, че голяма част от вътрешните болести са резултат от чревна интоксикация. Признаци за появяването й са болки в коремната област, запек, метеоризъм (повишено количество на газове в червата) и подуване на корема, хемороиди, образуване на фекални камъни в дебелото черво,  частично или пълно  запушване на дебелото черво.  Единственият начин за избавяне от това състояние е периодично (не по -рядко от един път годишно) прочистване на дебелото черво  и на цялата храносмилателна система.

Методи за такова прочистване са дадени в Част II, стр.485. След дебелото черво трябва да се прочистят последователно черният дроб, бъбреците и кръвта. Методите за тези прочиствания са дадени на съответните страници. Положителните резултати след тези процедури ще ви изненадат.

Имунната система ще се възстанови и общото състояние на организма ще се подобри. Това ще бъде добра основа за справяне е болестта на Алцхаймер.

2. Унищожете патогените в организма е честотен генератор на резонансните им честоти всеки ден или през ден, общо шест процедури.

3. Вземете мерки за укрепване на имунната си система.

4. Хранете се природосъобразно.

5. Използвайте лечебните свойства на пирамидите.

6. Променете начина си на живот чрез умствено стимулиране и упражнения. 



Коментари

Популярни публикации от този блог

ВЪВЕДЕНИЕ В НАРОДНАТА И ПРИРОДНАТА МЕДИЦИНА

Владимир Бошнаков МОЯТ ОПИТ В НАРОДНАТА И В ПРИРОДНАТА МЕДИЦИНА книга PDF

БЛАГОДАРНОСТ